Green Stop Main Logo

Green Stop’s praktikantprogram

Green Stop's praktikprogram erbjuder fantastiska möjligheter att utforska sektorn för förnybar energi

Green Stop strävar efter att vara en pionjär inom transport- och energibranschen med långsiktigt lönsamma och självförsörjande laddningsnätverk och vårt praktikprogram fungerar som en språngbräda för studenter som är intresserade av den dynamiska världen av förnybar energi. Vi tror på att ge unga talanger ovärderliga erfarenheter för deras framtida karriär och samtidigt göra det möjligt för dem att ha en positiv inverkan på planeten.

”Vårt praktikprogram ger studenter en fantastisk chans att ta ansvar i en snabbrörlig miljö och växa på ett personligt och professionellt plan”, säger Otto Werneskog, VD och grundare av Green Stop.

Som en organisation som är engagerad i hållbarhet och förnybar energi inser vi vikten av att investera i morgondagens ledare. Vårt praktikprogram ger studenter möjlighet att arbeta tillsammans med yrkesverksamma som delar en passion för hållbar energi, vilket främjar en stödjande miljö som uppmuntrar personlig och professionell tillväxt.

Vi uppmanar begåvade och motiverade personer att ansöka via vår karriärsida.

Fler nyheter