Green Stop Main Logo

Green Stop på Intersolar 2023

Green Håll kontakten med viktiga samarbetspartners och likasinnade på Intersolar 2023

Intersolar Europe är världens ledande mässa för solenergibranschen och äger varje år rum i München, Tyskland. Med över 2 800 utställare och andra parallella mässor som Power2Drive Europe, den internationella mässan för laddinfrastruktur och e-mobilitet, är Intersolar den perfekta mötesplatsen för tillverkare, utvecklare, tjänsteleverantörer och alla som är intresserade av branschen för förnybar energi.

I år besökte två medarbetare från Green Stop mässan i München under två dagar för att få insikter om den senaste branschutvecklingen och för att knyta kontakter med potentiella partners och tillverkare av laddstationer och solcellsutrustning. ”Mässan har varit mycket intressant och har gett oss värdefull kunskap för utvecklingen av våra projekt. Jag tror att det ständiga utbytet inom branschen är avgörande för att uppnå vårt gemensamma mål att elektrifiera transportsektorn och bekämpa klimatförändringarna”, säger Agata Absalyamova, projektledare på Green Stop.

Läs mer: https://www.intersolar.de/home?lang=en

Fler nyheter